Img 1349 2

O nama

Naša priča počinje sada već davne 1997

Uz puno truda i rada dobili smo dozvolu MUP a i postali ovlašteni izvodačI vatrometa u Republici Hrvatskoj. I tako je krenulo.

Angažirali su nas razni gradovi, mjesta i tvrtke i radili smo super vatromete. Borili se s žestokom konkurencijom i izborili svoje mjesto pod suncem. Bili smo na silnim vjenčanjima i oduševljavali tisuće prisutnih. Sudjelovali na mnoštvu koncerata sa svojim scenskim efektima. Radili smo sve bolje i bili sve stručniji pa su nas zvali na snimanja filmova da radimo filmske efekte.

Otvorili smo prvi dućan s balonima

10 godina kasnije pretvorili smo ga u najveći Hrvatski party i balon shop. Tako smo postali i danas smo centar svega za zabavu.

Bili smo uporni, nismo se dali smesti i još se ne damo

Uvijek smo imali super ekipe, a i danas imamo najbolju ekipu . Evo nas 25 godina kasnije još smo tu, na uvijek veselom i burnom Hrvatskom tržištu. Žilavi , zdravi i sretni. Sa jednom misijom da budemo inovativni, pouzdani, profesionalni i da nam naši klijenti budu zadovoljni jer smo dodatno uljepšali njihove važne i lijepe trenutke.

Kontaktirajte nas

Zainteresirani za dodavanje čarolije vašem eventu? Kontaktirajte nas danas i zajedno ćemo stvoriti nezaboravno iskustvo za sve prisutne.